04.07.11

ВЕЛОПРОБІГ ДО ДНЯ МІСТА КОБЕЛЯКИ

Вже третій рік поспіль під час святкування Дня міста в Кобеляках відбувається велопробіг та відкритий турнір із швидкісного заїзду на велосипедах на коротку дистанцію. Вчора, 3 липня в місті відбулося чергове велодійство, яке було присвячене не лише дню народження надворсклянського містечка, а й Всеукраїнському фестивалю аматорського мистецтва «Вйо, Кобеляки»
Опівдні біля будівлі міської ради зібралося близько 40 любителів велосипедного спорту, які після вітальних слів від міського голови Олександра Ісипа, місцевого підприємця – організатора велопроїзду Ігоря Лашка та Валерія Нурумова, голови Полтавської міської громадської організації «ВелоПолтава» вирушили колоною на семикілометровий заїзд центральними вулицями.
Колону велосипедистів очолив секретар міської ради Сергій Галушко. По закінченню велопробігу спортмени змагалися у швидкісному заїзді. Серед дівчат традиційно першою стала юна кобелячанка Вікторія Дорошенко, у юніорів першим став Олександр Козько, а серед чоловіків як завжди непереможним був Ігор Лашко. Переможці одержали цінні подарунки та дипломи. Відзначили грамотою й найстаршого учасника велоакції Івана Долгова, який незважаючи на свої «за 70» від молоді не відстає.

Приємно відзначити той факт, що до кобеляцького велопробігу в цьому році приєдналися полтавські велосипедисти. До речі, дехто з полтавчан приїхав в Кобеляки своїм ходом. І самі учасники велопробігу, й усі, хто був свідком цієї святкової акції, отримали масу позитивних емоцій.

Прес-служба Кобеляцької міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар