06.09.11

Всеукраїнська велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну!»

Цього року вже всьоме стартувала Всеукраїнська – велоестафета "Спорт для всіх єднає Україну". Організатори заходу мають на меті привернути увагу громадськості до проблем безпеки велосипедного руху українськими шляхами, а також, створення сприятливих умов для здорового, активного способу життя та відпочинку.
На Полтавщині велоестафета проходе територією 4-х районів області з 5 по 6 вересня: Кобеляцький р-н., Новосанжарський р-н, Полтавський р-н., Чутівський р-н.
Велосипедистии нашої громадської організації "ВелоПолтава" зустрічали 5 вересня учасників велоестафети на в'їзді в Полтаву та приєдналися до їхньої колони.
І вже всі разом проїхали вулицями міста до майдану Незалежності, де відбувся проміжний фініш велосипедистів "Східного маршруту". Після чого учасників основної велоколони (50 чоловік) очікував відпочинок та знайомство з містом.
 
6 вересня о 10:00 збірна команда велосипедистів, до яких долучилися 10 представників Полтавської області, стартувала у напрямку Харкова і фінішує 11 вересня в м.Києві в День фізичної культури і спорту.

Немає коментарів:

Дописати коментар