12.09.11

Жіночий велопарад в Полтаві


У суботу в нашому місті пройшов Велопарад дівчат. Організацію цього дійства взяли на себе самі учасниці. Дівчата на власному прикладі показали, що їзда на велосипеді може бути красивою в усіх її проявах. Вони продумали маршрут, написали сценарій заходу та придумали веселі конкурси. І у визначений час до пам'ятника Зигіну з’їхалися на своїх велосипедах гарненькі дівчата...

елегантні жінки ...
та турботливі веломами.
Дорогою дівчат супроводжували їхні колеги велосипедисти, а декількох навіть їх кохані.
Цього року до велопараду, який проходить вдруге у Полтаві, приєдналося більше дівчат ніж минулого. Були навіть такі дівчата, які взяли на прокат велосипед для участі у цьому чудовому заході. Красуні на велосипедах проїхали вулицями міста по запланованому маршруту та влаштували фотосесії біля вищих навчальних закладів. Наразі організатори та учасниці жіночого велопараду планують звернутися з офіційним листом від імені громадської організації "ВелоПолтава" до керівників цих закладів з проханням та пропозиціями щодо розміщення велопарковок для студентів та викладачів. До листа будуть додані загальні фото, зроблені біля ВНЗ під час велопараду. А керівництву Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка було підготовлено лист-подяку за обладнану велостоянку. Таким чином вони хочуть зробити посильний внесок у розвиток велоінфраструктури міста.
Також організатори велопараду вирішили відзначити подякою керівництво Торгово-розважального центру "Конкорд" за велостоянку, яку було встановлено одразу після його відкриття. Директор ТРЦ "Конкорд" Віктор БЕРЕЗНЯК розповів, що і для працівників центру обладнанні велостоянки, а він сам особисто із задоволенням частенько їздить на велосипеді. Також пан Березняк відзначив, що керівництво ТРЦ готове розглянути та підтримати цікаві ініціативи велосипедистів.
По закінченню велопараду в парку "Перемога" були проведені цікаві конкурси. Шляхом голосування через глядацькі оплески серед учасниць визначили "Міс гламурний велосипед", "Міс гострий каблучок" та "Міс незрівнянний капелюшок".

1 коментар:

  1. Анонім08.01.12, 19:33

    у Вас дуже гарні дівчата і Ви всі нереально кайфові! Продовжуйте в тому ж дусі, воно того варто!

    ВідповістиВидалити