12.04.12

Запрошуємо на відкриття велосезону - 2012

Тепле весняне сонечко так і манить проводити весь вільний час на свіжому повітрі. Нашим "залізним коням" набридло жити безвиїзно в гаражах / квартирах або чого гірше - в розібраному стані, тому пора почати новий велосезон. А рік цей знаменний - рік ЄВРО - 2012, який проходить в нашій країні, і Олімпіади-2012, яка пройде, на жаль не в нас, а в Англії. Але, зате у нашому місті вперше відбудеться Чемпіонат України зі спортивного велотуризму! Ура! Тому на нас, як велолюбителів, лягає велика відповідальність! 
Звичайно ж багато хто з нас і не припиняли катати всю осінь і зиму, але більшість велосипедистів сумували по лісових стежках, польовими дорогами, і що там гріха таїти - навіть сухому асфальту, та й просто прекрасного проведення часу!


Раді повідомити - довгоочікуване відкриття відбудеться 16 квітня 2012 року!
• Дата: 16 квітня 2012 року, понеділок, офіційний вихідний
• Час: 10:30
• Місце збору: Корпусний парк

Міська частина: вітальне слово велосипедистам, проїзд по кільцю кругом Корпусного парку, по Паризької комуни до Білої альтанки, через Пролетарську до дамби в Вкакуленцах.
Заміська частина: проведення мінізмагання, дружня тусовка, обговорення проведення Велодня!

Крім цього, ГО "ВелоПолтава" започатковує АКЦІЮ по збору коштів для придбання велосипеду для вихованців Полтавської загальноосвітьоної школи-інтернату №2 І-ІІІ ступенів ім.Н.К. Крупської Полтавської облдержадміністрації. На кошти, які добровільно будуть зібрані велосипедистами міста, буде придбано велосипед у нашому всіма улюбленому магазині «Велоцентр».
Прийняти у акції може прийняти любий велосипедист, або просто небайдужа людина, і внести свою частку. Збір коштів розпочнеться в день Відкриття велосезону 2012 та продовжиться до Всеукраїнського велодня 2012. А 26 травня на нашому загальному велосвяті в Корпусному парку буде вручено велосипед вихованцям школи-інтернату.
Тож запрошуємо всіх підтримати цю добру справу.

Організатори: ініціативні велосипедисти, ГО "ВелоПолтава», ТСК «Спеллерс". За підтримки: велоцентр, Полтавський ОЦФНЗ «Спорт для всіх".

Подробиці на форумі "Быстрее ветра"

Немає коментарів:

Дописати коментар