19.04.11

Велосезон 2011 відкрито!

16 квітня 2011 року в Корпусному парку зібралося чимало велосипедистів. Метою цього заходу було масово відкрити Велосезон 2011, зібрати підписи під листом до мера міста Олександра Мамая в підтримку проекту велодоріжок "Полтава Історична" та запросити його на Всеукраїнський ВелоДень 2011. Разом з цим всі небайдужі велосипедисти заповнили Анкети учасника громадської організації "ВелоПолтава". Слід сказати, що обговорення стосовно створення цієї громадської організації триває більше двох років на велосипедному форумі "БЫСТРЕЕ ВЕТРА".

Організаторами цього щорічного заходу були Ініціативна група "ВелоПолтава", Полтавська міська організації творчої молоді "Коло тебе", Полтавський обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх". Через несприятливі погодні умови до заходу не змогли приєднатися представники Полтавського обласного осередку всеукраїнської організації інвалідів "Союз організацій інвалідів України".
Після збору підписів, анкет, інтерв'ю, короткої промови та фотографування на фоні пам'ятника Слави велосипедисти проїхали у супроводі машини ДАІ та швидкої допомоги частиною центральних вулиць, де пропонують прокласти велодоріжки.
А завершення Відкриття Велосезону 2011 було на річці Ворскла за дамбою, що в Нижніх Млинах.  Спочатку планувалося провести змагання серед велисопедистів, але на жаль вони не відбулися. Організатори заходу нагодували всіх бажаючих смачним кулішом та напоїли запашним глінтвейном.
 
Логічним завершенням відкриття ВелоСезону 2011 був особистий прийом делегованих велосипедистів у мера Олександра Мамая 18 квітня 2011 року. Під час цієї короткої зустрічі було передано лист-запрошення та напрацьовані матеріали, щодо прокладання велодоріжок у місті.
"Сегодня передали письмо (+148!!! подписей) лично Александру Федоровичу. Он сказал, что всегда любил ездить на велосипеде и с удовольствием прокатится с велосипедистами своего города в Велодень (предварительно за 5-10 дней нужно будет еще раз оставить приглашение и уточнить, впишется ли это мероприятие в напряженный график мэра). К теме велодорожек Александр Федорович пообещал вернуться после Велодня." - підсумувала зустріч з мером Ліна Смілянець на форумі.
А цим часом триває опрацювання зібраних анкет.

Немає коментарів:

Дописати коментар